Soundtrack.bg

Следващият GTA ще има музика от Dr. Dre и Snoop Dogg

Две от големите звезди на хип-хопа Dr. Dre и Snoop Dogg работят върху музика, която ще бъде включена в следващата игра от поредицата GTA (Grand Theft Auto). Това потвърди самият Snoop Dogg в интервю пред подкаста на списание The Rolling Stone.

Snoop разкри, че в момента Dre работи върху този проект, като самият той има участие в него. На този етап обаче дори рапърът не знае кога ще излезе следващата GTA игра – въпрос, който истински вълнува всички фенове на култовата гейминг поредица.

Ето какво каза Snoop Dogg, говорейки за добрия си приятел Dre: „Това, което знам, е че той работи усилено в студиото. Зная, че в момента Dre създава страхотна музика. Част от нея е свързана със следващата GTA игра. Мисля, че това ще бъде начинът, по който новата му музика ще види бял свят – чрез GTA“.

На този етап компанията Rockstar, която разработва Grand Theft Auto, отказа да коментира думите на Snoop Dogg. Следващата GTA игра ще бъде шеста поред в историята на франчайза. От Rockstar обаче все още държат геймърите в напрежение, отказвайки да споделят каквито и да е подробности за нея, да не говорим за дата на излизане.

Феновете на Grand Theft Auto все пак имат поводи за радост. На 11 ноември ще можем да се възползваме от излизането на Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, която ще съдържа съвременен римейк на три класически GTA заглавия – Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City и Grand Theft Auto: San Andreas. Така по-старите фенове ще могат да се насладят на тези класики с по-съвременна графика, докато по-младите ще могат да ги поиграят вероятно за първи път.

Иначе както наскоро ви информирахме, Dr. Dre и Snoop Dogg ще зарадват феновете си и с участие на полувремето на „Супербоул“ – най-гледаното спортно събитие в САЩ. Освен тях, сцената ще приветства още имена като Eminem, Kendrick Lamar и Mary J. Blige.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории