Soundtrack.bg

Netflix представи трейлъра на Tiger King 2 (ВИДЕО)

Стрийминг платформата Netflix представи дългоочаквания трейлър за продължението на документалната поредица Tiger King – една от най-гледаните продукции изобщо в историята на услугата.

Както добре знаем от първия сезон, Tiger King разказва за ексцентричния Джо Екзотик – собственик на зоологическа градина, основен акцент в която са тигрите. Животът на Джо обаче е низ от злополучие след злополучие, докато в един момент той не влиза в затвора. Причината? Конспирация за убийството на природозащитничката Карол Баскин – неговият основен враг.

Преди да продължим нататък, ето и трейлъра на Tiger King 2, представен от Netflix:

В настоящия момент Джо Екзотик все още се намира в затвора, като няма изгледи той да бъде пуснат на свобода. Бивш кандидат за губернатор, Екзотик всячески се опитваше да спечели помилване от Доналд Тръмп, използвайки популярността в световен мащаб на първи сезон на Tiger King. Тръмп обаче така и не се впечатли особено от всичко това, като в крайна сметка Джо си остана зад решетките. Неговият екип обаче продължава да поддържа активно профила му в социалните мрежи, а сега отново ще се заговори за него покрай новия сезон на Tiger King.

От Netflix разбираме, че в Tiger King 2 ще видим (или по-скоро ще чуем) телефонни обаждания на Джо Екзотик, направени директно от затвора. Ще научим и повече подробности за историята, която видяхме през първи сезон и която в крайна сметка вкара ексцентричния любител на големи котки в затвора.

Tiger King

„Стари врагове и приятели, превърнали се във врагове, включително Джеф Лоу, Тим Старк, Алън Гловър и Джеймс Гаретсън се завръщат за още един сезон на убийства, хаос и лудост. Мислихте, че вече знаете цялата история? Само почакайте“, карат ни да тръпнем от американската стрийминг платформа.

Самата Карол Баскин заяви, че е била против втори сезон на шоуто. „Не зная как са успели да направят Tiger King 2, имайки предвид, че Джо Екзотик е в затвора. Отказвам обаче да бъда изиграна отново. Казаха ми, че искат да изтрият всички недоразумения относно това, което ми причиниха с първия сезон. Аз обаче им казах да забравят номера ми“.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY