Soundtrack.bg

Итън Хоук влиза във вселената на Marvel

Номинираният за „Оскар“ Итън Хоук влиза във вселената на Marvel. Актьорът от „Тренировъчен ден“ ще участва в сериала за Moon Knight в стрийминг платформата Disney+. В главната роля е звездата от „Междузвездни войни“ Оскар Айзък, докато Хоук ще влезе в ролята на основния антагонист в предстоящото шоу.

Moon Knight е добре познат герой за феновете на Marvel. Той е описван като „наемник с множество алтер егота“, включително таксиметровия шофьор Джейк Локли и милионера Стивън Грант.

The Hollywood Reporter съобщава, че Итън Хоук ще бъде злодеят в сериала, но на този етап не се знае кой точно ще бъде той. Един от големите противници на Moon Knight се нарича Raoul Bushman, но на този етап не е ясно дали именно така роля е предвидена за Хоук.

Очаква се снимките на Moon Knight да стартират през месец март. Сериалът е част от Фаза 4 на продукциите на MCU, като от няколко дни вече можем да гледаме първия от плануваните сериали – WandaVision.

Героят на Marvel Moon Knight

Актрисата от Ramy Мей Каламави е още едно име, което бе привлечено в каста на Moon Knight. Нейната роля също не е обявена публично, но е известно, че тя ще бъде сред ключовите в сериала. Основен сценарист на шоуто е Джереми Слейтър, който вече е работил по проект, свързан със света на комиксите, а именно – супер успешния сериал на Netflix Umbrella Academy.

Moon Knight ще бъде първа роля за Итън Хоук в света на супергероите. Любопитен факт е, че през 2018 година самият той заяви, че не е фен на филмите за супергерои. По всичко изглежда, че той все пак е преосмислил становището си, решавайки да се пробва в този толкова популярен напоследък жанр. Сред останалите сериали, които Marvel разработва, рамо до рамо с филмите си, са The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If…?, Ms. Marvel, Hawkeye и She-Hulk. Феновете на компанията определено няма да могат да се оплачат от липса на съдържание.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY