Soundtrack.bg

Том Холанд обира банки в първия трейлър на Cherry (ВИДЕО)

Независимо дали Том Холанд е вашият любим Питър Паркър или не, най-вероятно сте любопитни да проследите развитието на този талантлив млад актьор. А когато той не е Спайдър-мен в блокбъстърите от кино вселената на Marvel, Холанд се захваща с някои интересни проекти. Пример за това е драмата The Devil All the Time на режисьора Антонио Кампос от 2020 година.

Ето че сега Том Холанд е готов да представи нов проект, а именно – Cherry на братята Русо, стоящи зад разбиващите блокбъстъри „Отмъстителите“ на Marvel. Вече можем да видим и първи трейлър на филма.

Cherry е продукция на стрийминг платформата Apple TV+, където ще дебютира в каталога на компанията на 12 март. Преди това филмът ще се появи и в кино салоните. Лентата е базирана на книгата със същото име на писателя Нико Уолкър. Историята проследява живота на Чери (Том Холанд) – млад мъж, който среща любовта на живота си, но рискува да я загуби заради серия от невероятно лоши решения.

В определен етап от живота си Чери решава да напусна Колежа, записвайки се като доброволец в армията. Младият мъж служи като медик по време на войната в Ирак, но какт0 много други войници, се завръща у дома със силен посттравматичен стрес и силно разтърсен от това, което е видял. Скоро Чери изчерпва и финансовите си активи, което го принуждава да вземе крайно решение, започвайки да ограбва банки. Това от своя страна поставя връзката му с Емили под сериозна опасност, но за Чери е трудно да постави живота си в ред.

Скоро ще можем да гледаме Том Холанд и в ролята на Нейтън Дрейк от култовата гейминг поредица Uncharted. В края на годината би трябвало да го гледаме отново и като Питър Паркъв в предстоящия трети филм за Спайдър-мен от кино вселената на Marvel. Определено младият актьор не може да се оплаче от липса на ангажименти.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.