Soundtrack.bg

Фенове искат Доналд Тръмп да бъде дигитално махнат от „Сам вкъщи“ 2

Наскоро беше Коледа, поради което най-вероятно отново сте гледали класическите „Сам вкъщи“, обичайно излъчвани в това време на годината. А ако сте се задържали на екрана по време на „Сам вкъщи“ 2, то вероятно помните кратката поява на настоящия американски президент Доналд Тръмп в лентата. В определен период от филма Тръмп е спрян от малкия Макколи Кълкин, който се озовава сам-самичък насред огромния Ню Йорк.

А ако следите и международната обстановка, вероятно знаете, че в момента не е лесно да бъдеш Доналд Тръмп.

Мандатът на американския президент практически не е приключил, но определено му се насъбра много. Първо той загуби изборите от кандидата на демократите Джо Байдън, а след това попадна под мерника на целия свят, след като негови фанатични привърженици щурмуваха и нахлуха в Конгреса. За капак на всичко, всички профили на Доналд Тръмп в социалните мрежи бяха блокирани, което го остави без каквото и да е присъствие в тях.

Сега хората, не изпитващи особени симпатии към Тръмп, са готови да му вземат и най-скъпото, а именно – краткото му участие в „Сам вкъщи“ 2.

В социалните мрежи вече стартира кампания Доналд Тръмп да бъде дигитално премахнат от комедийния филм с Макколи Кълкин в главната роля. Макар и да става дума за участие в рамките на няколко секунди, феновете явно са на мнение, че Тръмп трябва да бъде изцяло изтрит от лицето на Земята, включително и от поп културата.

„Няма да намеря покой, докато не го махнат от „Сам вкъщи“ 2, пише един от хората в Twitter.

Друг пък добавя: „Той трябва не само да бъде вкаран в затвора, но и дигитално премахнат от „Сам вкъщи“ 2.

Само това не, както бихме казали. Без значение дали Тръмп е новият Адолф Хитлер или не, той е важна част от продължението на „Сам вкъщи“. А следователно е важна част и от нашата Коледа, не е ли така?