Soundtrack.bg

Алфред Молина се завръща като Доктор Октопус в „Спайдър-мен“ 3

Алфред Молина ще се завърне в ролята си на злодея Доктор Октопус в следващия филм за Спайдър-мен на Marvel. The Hollywood Reporter съобщава, че Молина вече се е съгласил отново да пресъздаде образа на Ото Октавиус в предстоящия „Спайдър-мен“ 3.

Феновете на Спайди добре помнят, че номинираният за „Златен глобус“ Молина влезе в ролята на Доктор Октопус в „Спайдър-мен“ 2 на режисьора Сам Райми през 2004 година. Тогава пресъздаването на образа на Октопус от страна на Молина бе прието като успех от феновете на Marvel, които харесаха подхода му към ролята и крайния резултат.

Очаква се следващят филм за Спайдър-мен да бъде на голям екран в средата на месец декември 2021 година. Том Холанд отново ще влезе в ролята на Питър Паркър, а Джейми Фокс ще се завърне в ролята си на Електро – ангажимент, който той изпълни през 2014 година в „Невероятния Спайдър-мен“ 2. Това бе в момент, в който ролята на Спайди все още бе поверена на Андрю Гарфийлд.

Около предстоящия „Спайдър-мен“ 3 има и други интересни новини. Една от тях е това, че Доктор Стрейндж, в ролята Бенедикт Къмбърбач, ще влезе в ролята на ментор на Питър Паркър. Това е позиция, която в последните два филма бе поверена съответно на Железния човек (Робърт Дауни-младши) и Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън).

Пандемията от коронавирус сериозно разбърка плановете на Marvel, както и при всички останалите, разбира се. През тази година така и не успяхме да видим нов филм от MCU. Очаква се „Черната вдовица“ да е следващата лента от Къщата на идеите, който ще можем да гледаме. През този месец обаче очакваме премиерата на сериала WandaVision, който най-сетне ще ни представи нещо ново от Marvel след продължителна пауза.

В последно време Marvel отдаде почит на починалия през лятото Чадуик Боузман, пленил феновете с ролята си на Черната пантера. Очаква се през лятото да започнат снимките на продължението на „Черната пантера“.