Soundtrack.bg

Вижте първи тийзър на „Кларис“ – спиноф сериалът по „Мълчанието на агнетата“

Вече можем да видим дебютен тийзър на „Кларис“ – нов сериал от света на „Мълчанието на агнетата“, развиващ се една година след събитията в култовия хорър с участието на Джоди Фостър и сър Антъни Хопкинс.

Основният протагонист в сериите е Кларис Старлинг от академията на ФБР, която в „Мълчанието на агнетата“ получава задачата да интервюира серийния убиец и канибал Ханибал Лектър. В „Кларис“ действието се развива през 1993 година – една година след първата среща на Кларис с Лектър и последвалите събития във филма.

„Край на мълчанието“, написаха от CBS, споделяйки тийзъра в социалните мрежи. „Какво правите с всичката си ярост?“, пита гласът зад кадър по време на краткия, но въздействащ видео сегмент.

Продуцент на сериала е Алекс Курцман, когото познаваме от ангажиментите му в епичната вселена на „Стар Трек“. Наскоро той даде интервю пред The Hollywood Reporter, говорейки за новия си проект „Кларис“.

„Ханибал Лектър е невероятен персонаж, същото важи и за агента на ФБР Уил Греъм. Но Кларис Старлинг притежава истински, уникална и невероятна психология. Част от причините, поради които „Мълчанието на агнетата“ бе толкова прекрасен, е начинът, по който филмът те поставя в нейните обувки“.

Очаква се „Кларис“ да изследва „неразказаната история“ на Кларис Старлинг. В главната роля ще влезе Ребека Брийдс. В предстоящото шоу отново ще видим Кларис по следите на серийни убийци и сексуални хищници. Тя обаче ще трябва да жонглира и през изпълнения с политика свят на столицата Вашингтон.

Ако всичко се развие по план, „Кларис“ трябва да дебютира на 11 февруари 2021 година. Сигурни сме, че всички фенове на „Мълчанието на агнетата“ ще дадат шанс на сериала, въпреки отсъствието на лица като сър Антъни Хопкинс и Джоди Фостър. Надяваме се, че шоуто ще ни предложи убийствената мрачна атмосфера, която познаваме от култовия филм на режисьора Джонатан Деми.