Soundtrack.bg

Първи трейлър на амбициозния Chaos Walking по бестселъра на Патрик Нес

Вече можем да видим първи трейлър на дългоочаквания филм Chaos Walking, базиран върху бестселъра The Knife of Never Lettng Go на популярния писател Патрик Нес. В главните роли виждаме добре познати имена като Том Холанд, Дейзи Ридли и Мадс Микелсен, тъй че актьорският състав определено ни впечатлява. Можем само да се надяваме, че и самият филм ще си струва целия хайп, създаден около него.

Режисьор на Chaos Walking е Дъг Лиман, като филмът все още няма конкретна дата за своята премиера, но се съобщава, че ще бъде наличен за гледане „скоро“. Каквото и да означава това.

Действието в лентата се развива в едно утопично бъдеще, където светът е много различен от това, което познаваме. Историята ни среща с Тод Хюит (Том Холанд), който се натъква на дошлата от Космоса Виола (Дейзи Ридли) – мистериозно момиче, за което все още никой нищо не знае. Това, което е наистина странно, е че на планетата, на която Виола се разбива, отдавна няма нито една жена. Мъжете пък са съпътствани от феномена „Шумът“, който поставя всичките им мисли на показ.

Звучи интересно, нали? Вижте и трейлъра:

От синопсиса на филма също така научаваме: „В тази опасна среда, животът на Виола е застрашен. Тод се зарича да я предпази, но той ще трябва да открие собствената си вътрешна сила, за да отключи мрачните тайни на тази планета“.

Освен споменатите Том Холанд, Дейзи Ридли и Мадс Микелсен, участие в Chaos Walking ще вземат още имена като Демиан Бишир, Синтия Ериво, Ник Джонас, Кърт Сътър, Дейвид Ойелово и други.

Като проект филмът се разработва от 2017 година, а снимките бяха направени през миналата година. Заради пандемията от коронавирус, все още е трудно да се прогнозира кога бихме могли да гледаме Chaos Walking на голям екран. Имаме обаче достатъчно време да прочетем романа на Патрик Нес, за да се подготвим подобаващо за филма.