Soundtrack.bg

Дейзи Ридли: Рей получи перфектен завършек в „Междузвездни войни“

Британската актриса Дейзи Ридли изгря на сцената, благодарение на ролята си на Рей в сагата „Междузвездни войни“. Колкото и противоречива да бе трилогията на „Уолт Дисни“, тя успя да създаде някои нови звезди в киното, каквато вече е Ридли.

В момента британката промотира своя нов филм Chaos Walking, за който можете да видите повече тук. Няма как обаче тя да не получава и постоянни запитвания от журналистите, свързани с участието ѝ в „Междузвездни войни“.

Говорейки пред IGN, Дейзи Ридли сподели мнение, че третият филм от третата трилогия „Възходът на Скайуокър“ е осигурил перфектен завършек за персонажа ѝ Рей.

„Поне за мен, красотата на Епизод IX се крие във финала му, пълен с много надежда и потенциал. Струва ми се, че това бе перфектният край за Рей. Най-вероятно в момента тя тича из някоя гора, забавлявайки се след събитията в последния филм“.

Ридли добави, че е истински доволна от финала на нейната героиня. „Чувствам се тотално, тотално доволна от начина, по който приключи историята. Просто не зная какво друго можеше да направи тя, което не бе направено от мен.“

„Има толкова много невероятни персонажи в „Междузвездни войни“. Наскоро гледах новия епизод на „Мандалорецът“. Вълнуващо е, че действието може да ни пренесе отвъд всичко онова, което познаваме до момента“.

Самата Дейзи Ридли неведнъж е намеквала, че най-вероятно времето ѝ в света на „Междузвездни войни“ е приключило. Имайки предвид обаче, че вероятно още много истории ще бъдат разказани, а по-старите персонажи често се завръщат в по-новите филми, нищо чудно някой ден отново да видим британката в ролята на Рей Скайуокър. А ако на вас ви липсва съдържание от света на „Междузвездни войни“, в момента тече втори сезон на сериала „Мандалорецът“, който наистина си заслужава вниманието.

Освен в Chaos Walking, Дейзи Ридли е заявила още участие в продукции като Women in the Castle, The Inventor, Kolma и A Woman of No Importance. Със сигурност графикът ѝ е доста натоварен.