Soundtrack.bg

Вижте първи трейлър на предстоящия филм за Том и Джери (ВИДЕО)

„Том и Джери“ е поредната култова анимация, която съвсем скоро ще можем да гледаме на голям екран в лайв-екшън вариант. Всъщност вече не сме сигурни какво ще можем да гледаме на кино или не, но се надяваме, че до излизането на филма през месец март 2021 година нещата ще са се нормализирали поне малко.

Приключенията на Том и Джери са нещо, с което мнозина от нас са пораснали. Свикнали сме да ги гледаме изцяло в анимационен вариант, но сега нещата ще са различни. От първия трейлър на филма виждаме, че любимите ни котарак и мишка са се насочили към големия град, където планират да се настанят в хубав хотел. Както можете да предположите, от тук нататък започват да се случват множество комични ситуации, а анимираните образи на двамата главни герои се преплитат с добре познати актьори като Клои Грейс Мориц, Майкъл Пеня, Роб Дилейни и други.

В основата на всичко е решението на Кайла (Клои Грейс Мориц), млада служителка в хотел в големия град, която наема Том с една единствена цел – да хване Джери и да го разкара от сградата. Както обаче сме виждали десетки пъти от култовата анимация, за Том не е никак, никак лесно да се справи с хитрата малка мишка.

Режисьор на „Том и Джери“ е Тим Стори, а самият филм е продуциран от Крис ДеФария. Кевин Костело влиза в ролята на сценарист. Премиерата на филма е насрочена за 5 март 2021 година. По план той трябваше да излезе около коледните празници, но заради пандемията от коронавирус премиерата му бе отложена.

Предполагаме, че ако филмът пожъне успех, най-вероятно ще видим и други негови лайв-екшън продължения. Някои фенове пък вероятно са на мнение, че това е просто поредният начин да се изкарат пари на гърба на добре познати герои от миналото. От коя страна на барикадата сте, това оставяме на вас да прецените.