Soundtrack.bg

Силвестър Сталоун се присъедини към „Отрядът самоубийци“ на DC

Холивудската икона Силвестър Сталоун е най-новото попълнение в актьорския състав на „Отрядът самоубийци“ – един от следващите филми в разширената кино вселена на DC. Филмът ще бъде римейк на „Отряд самоубийци“, който излезе преди няколко години, но до голяма степен разочарова. Сега с проекта е ангажиран режисьорът Джеймс Гън, чиято сила в заснемането на комиксови филми познаваме от работата му по „Пазители на галактиката“ на Marvel. Очаква се „Отрядът самоубийци“ да бъде на голям екран през месец август 2021 година.

Самият Силвестър Сталоун потвърди новината във видео в Instagram, което впоследствие бе изтрито. Тогава Слай публикува скрийншот от статия в Deadline, която съобщава за участието му във филма. Той написа към поста: „Да работя с този невероятен режисьор в този страхотен проект прави това изключителна година за мен. Аз съм наистина късметлия, щом съм заобиколен от толкова талантливи хора“.

Феновете на Marvel знаят добре, че това не е първи досег между Джеймс Гън и Силвестър Сталоун. Слай имаше кратка роля в един от филмите от „Пазители на галактиката“ на Marvel, но ето че сега той ще дебютира и в кино вселената на големия конкурент DC.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Режисьорът Джеймс Гън също потвърди новината. В Instagram той пусна свое селфи със Сталоун, пишейки: „Винаги е удоволствие да работя с моя приятел Силвестър Сталоун. Нашата работа днес по „Отрядът самоубийци“ не прави изключение“.

Гън добави, хвалейки качествата на Слай: „Въпреки че е култова филмова звезда, повечето хора все още нямат и идея какъв невероятен актьор е този човек“.

Все още няма информация какъв персонаж ще бъде даден на Силвестър Сталоун в „Отрядът самоубийци“. Там обаче той ще се присъедини към компанията на познати имена като Марго Роби, Идрис Елба и Пийт Дейвидсън.

След съмнителните качества на „Отряд самоубийци“ от 2016 година, режисиран от Дейвид Айър, сега надеждите към римейка са повече от големи.