Soundtrack.bg

Том Харди се присъединява към филм за войната във Виетнам

Британската кино звезда Том Харди се присъедини към актьорския състав на филма The Things They Carried, който ще бъде фокусиран върху войната във Виетнам, съобщава Deadline.

На този етап актьорският каст на продукцията определено прави впечатление. Освен номинирания за „Оскар“ Харди, част от него са още имена като Пийт Дейвидсън, Бил Скарсгард, Тай Шеридан, Аштън Сандърс, Мойзес Ариас и Стефан Джеймс. Филмът ще бъде базиран на поредицата разкази на Тим О’Брайън, който е участник във войната и разказва своите преживявания от фронта. Очаква се още имена на актьори тепърва да бъдат обявени, но със сигурност на този етап това на Том Харди е най-впечатляващото от всички.

Режисьор на филма ще бъде Рупърт Сандърс, когото познаваме от работата му по продукцията Snow White And The Huntsman. Историите на Тим О’Брайън разказват за взвод от млади войници във Виетнам, които се бият на фронтовата линия в един наистина тежък военен конфликт. В историята на киното има някои наистина страхотни филми за войната във Виетнам, като се надяваме и The Things They Carried да бъде един от тях. Сценарист на филма е добре познато име, като това е Скот Би Смит, който има номинация за „Оскар“ за сценария на A Simple Plan.

Компанията на Том Харди Hardy Son & Baker е сред продуцентите на The Things They Carried, което прави и участието му във филма още по-лесно осъществимо.

Наскоро имахме възможността да гледаме Том Харди във филма „Капоне“, разказващ за последните дни на мафиотския бос Ал Капоне. Определено обаче лентата не получи положителни отзиви от страна на критиците, нито успя да се похвали с особено голям успех. 43-годишният Харди наскоро се снима и в продължението на комиксовия „Венъм“, след като първият филм за героя от вселената на Marvel се представи повече от добре в боксофиса. Той ще се завърне и в ролята си на култовия пост-апокалиптичен герой Лудия Макс.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY