Soundtrack.bg

Първи поглед над Том Холанд като Нейтън Дрейк от Uncharted

Актьорът Том Холанд сподели първа снимка като приключенеца и търсач на съкровища Нейтън Дрейк от хитовата гейминг поредица Uncharted. За първи път играта на студиото Naughty Dog ще се превърне във филм, а феновете на поредицата нямат търпение да видят крайния резултат. През годините проектът за филм по Uncharted премина през множество перипетии, като множество пъти бяха сменяни и режисьорите на продукцията.

Том Холанд, когото познаваме най-вече от ролята му на Спайдър-мен във филмите на Marvel, се показа за първи път като Дрейк в социалната мрежа Twitter. Там той пусна изображение с обичайното облекло на Нейтън Дрейк, пишейки: „Приятно ми е да се запознае, аз съм Нейт“.

Филмът по Uncharted се очаква на кино екран през месец юли на следващата година. На този етап знаем, че лентата ще проследи историята на по-младия Нейтън Дрейк, което и обяснява избора на актьор от възрастовата граница на Том Холанд. В ролята на неговия най-доверен човек – Съли, ще видим не кого да е, а самия Марк Уолбърг.

От студиото Naughty Dog, създатели на поредицата Uncharted, също публикуваха снимка в Twitter. На нея се вижда как Том Холанд разговаря с актьора, който озвучава Нейт в игрите – Нолан Норт. В кепшъна на снимката пише: „Намерете си някого, който ви гледа така, както Нейт гледа Нейт“.

Самият Нолан Норт коментира, че според него ще бъде наистина интересно да видим по-млада версия на Нейтън Дрейк в предстоящия приключенски филм. Той коментира следното:

„Никога не сме виждали Нейтън Дрей по време на 20-те му години, докато неговият ментор Съли е в 40-те си. Може би ще бъде наистина интересно. Харесва ми това, че те търсят различен поглед над историята. Нямам търпение да видя какво са успели да направят.“

Uncharted е екслузивна поредица за притежателите на PlayStation и една от най-успешните поредици в историята на гейминга като цяло. Първата игра – Uncharted: Drake’s Fortune, излиза за PlayStation 3 през 2007 година.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.