Soundtrack.bg

Актьор от „Страната на Лъвкрафт“ е новият злодей на Marvel

Звездата от новия сериал „Страната на Лъвкрафт“ Джонатан Мейджърс влиза в кино вселената на Marvel. Чернокожият актьор ще дебютира в предстоящия трети филм за Ант-мен, влизайки в ролята на злодея Канг Завоевателя – култов антагонист от комиксите, който умее да пътува във времето.

Титулярите Пол Руд и Еванджелин Лили ще се завърнат в „Ант-мен“ 3, докато Пейтън Рийд се очаква отново да седне на режисьорския стол. Новината за привличането на Джонатан Мейджърс като главен антагонист във филма бе потвърдена от Variety и други издания.

Първият филм за Ант-мен излезе през 2015 година и спечели над 500 милиона долара в боксофиса. Втората част излезе през 2018 година и се представи дори по-добре, приключвайки с 622 милиона приходи.

Кариерата на Джонатан Мейджърс определено се развива много добре напоследък. Той участва във филма на Спайк Лий Da 5 Bloods, а също така играе и главната роля на Атикъс в новия сериал на HBO „Страната на Лъвкрафт“. Сред другите му роли можем да прибавим участие в проекти като Hostiles, White Boy Rick и When We Rise. Истинският му пробив обаче се случи с The Last Black Man in San Francisco, за който той се сдоби с номинация за Gotham Award. В момента Мейджърс се снима в The Harder They Fall, където си партнира с имена като Идрис Елба, Рай Кайлър и Лаз Алсонсо. Там той е в главната роля и играе Нат Лов – бандит, който търси отмъщение спрямо мъжа, който е убил родителите му – в случая Идрис Елба.

„Ант-мен“ 3 е един от бъдещите потвърдени проекти в кино вселената на Marvel. Напоследък феновете не са никак доволни от липсата на новини и каквото и да е раздвижване в сферата. Всичко това се случва в момент, в който големият конкурент DC е наистина активен и залива феновете си с ново съдържание. Предполагаме обаче, че при Marvel става дума за т.нар. „затишие пред буря“. А добре знаем колко силна е бурята на Marvel.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.