Soundtrack.bg

Саша Барън Коен тайно е заснел продължение на „Борат“

Слуховете се оказаха верни – продължение на „Борат“ действително ще има. Нещо повече, Саша Барън Коен дори вече е заснел филма, който е бил излъчен на прожекция. Най-интересното е, че известният комик го е сторил в пълна тайна, без ние изобщо да подозираме за това.

През миналия месец в онлайн пространството се появиха спекулации, че Саша Барън Коен се намира в Лос Анджелис и снима сцени от продължението на „Борат“. Филмът вече е дотолкова завършен, че вече е бил излъчен пред представители на кино индустрията. На този етап сценарият остава абсолютна мистерия. Това, което знаем, е че Борат вече не е неизвестна и странна личност от Казахстан, като той вече е познат на обществото в Америка. Нещо повече, той дори се мисли за голяма звезда заради успеха на първия филм. Поради това той опитва да се „дегизира“, за да взима интервюта от интересни за него личности.

Сатиричната комедия „Борат“ излезе през 2006 година и се превърна в истински хит в боксофиса, заработвайки повече от 260 милиона долара. За ролята си Саша Барън Коен спечели „Златен глобус“, а филмът дори получи номинация за „Оскар“ за най-добър адаптиран сценарий.

На този етап не е ясно кой е платил за създаването на „Борат“ 2, но няма да е никак изненадващо ако това не е някое от филмовите студиа, а някоя от стрийминг платформите. Там конкуренцията става все по-ожесточена, поради което гиганти като Netflix, HBO, Amazon Prime и останалите са в постоянна битка за надмощие. А продължение на „Борат“ със сигурност ще привлече вниманието на потребителите. В това няма никакво съмнение.

Слуховете за продължение на „Борат“ се засилиха още повече, когато Саша Барън Коен бе забелязан да носи костюма си на казахстанския герой по време на различни негови шеги на публични места. Първият филм бе режисиран от Лари Чарлс, но на този етап не знаем кой седи в режисьорския стол за продължението.