Soundtrack.bg

50 милиона за Хоакин Финикс, за да стане „Жокера“ трилогия

Warner Bros. отчаяно искат „Жокера“ да се превърне в трилогия, като те дори са готови да предложат на Хоакин Финикс общо 50 милиона долара, за да бъдат заснети две продължения на успешния филм.

Британското издание The Mirror цитира свой източник, според който вече се работи върху създаването на трилогия, базирана върху образа на Артър Флек/Жокера. Първият филм на режисьора Тод Филипс се превърна в една от кино сензациите на годината, а Хоакин Финикс дори спечели „Оскар“ за главна мъжка роля. Лентата пресъздаде по един фантастичен начин терзанията на психично болния Артър Флек, който в даден момент не може да понесе повече и се превръща в Жокера – може би най-опасният враг на Батман в Готъм Сити.

Източникът на The Mirror казва: „Хоакин Финикс първоначално смяташе, че „Жокера“ ще бъде само един филм. Сега обаче той започна да променя мнението си. Той казва, че иска отново да влезе в ролята, въпреки някои противоречия, които имаше с излизането на филма през миналата година“.

Източникът добавя, че в момента вървят разговори по този въпрос, като дори има написани сценарии, по които да се работи. Остава обаче да видим какво ще бъде окончателното решение на Хоакин Финикс и дали отново ще го видим в ролята на Артър Флек. От студиото се надяват Тод Филипс да се завърне като режисьор, имайки предвид, че очевидно той работи повече от впечатляващо в тандем с Финикс.

Ако се замислим за момент, то определено има какво още да бъде разказано в един или два филма. В първата лента видяхме много от Артър Флек, но по-малко от Жокера като такъв. Сега сценаристите могат да се фокусират върху Жокера и да ни покажат повече от престъпленията, с които той се превръща в един от бичовете на Готъм Сити. А защо не да не видим и една по-млада версия на Батман, изправящ се срещу Жокера?

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.