Soundtrack.bg

Киану Рийвс призна, че винаги е мечтал да изиграе Върколака

Киану Рийвс като Върколака? Оказа се, че самият той го иска!

Киану Рийвс като Върколака от света на X-Men? Изглежда странно да си го представим дори, но самият актьор призна, че винаги е изпитвал солидни симпатии към този персонаж. С годините Върколака бе изграден като образ от Хю Джакман, който обаче официално се оттегли от ролята и заяви, че повече не възнамерява да влиза в нея. Последното появяване на екран за Джакман се случи в драматичния „Логан“, който ни очарова само преди няколко години.

Така днес феновете на Marvel и X-Men се чудят – кой би могъл да наследи Хю Джакман като Върколака? При тези дискусии често се споменава името на Киану Рийвс, а изглежда и самият актьор не крие симпатиите си към образа. Той обаче призна, че вече е твърде възрастен, за да поеме това предизвикателство.

В момента Киану Рийвс промотира своя нов филм Bill and Ted Face the Music. Той даде интервю за Sirius XM и бе попитан, дали има роля, за която да мечтае. На този въпрос Киану отговори:

„Винаги съм мечтал да изиграя Върколака. Но сега вече е твърде късно за това“.

Самият Киану изглежда вече се има за твърде възрастен, но това не му пречи да продължава да приема страхотни екшън роли. Поредицата за Джон Уик се превърна в истински хит сред екшън феновете, като Рийвс прие и за четвърти път да се снима като Нео в култовия sci-fi франчайз „Матрицата“. Макар да не му личат, Киану е вече на 55 години, поради което за него става все по-трудно да приема роли, които изискват много от тялото му.

Много често се е спекулирало, че Киану Рийвс може да получи роля в кино вселената на Marvel, дори и да не говорим в случая конкретно за Върколака. Ние се надяваме на нещо подобно в бъдеще, защото определено би било страхотно да го видим и в тази светлина.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.