Soundtrack.bg

Бен Афлек и Майкъл Кийтън се завръщат като Батман

Бен Афлек и Майкъл Кийтън ще се завърнат като Брус Уейн/Батман в един и същи филм! Става дума за предстоящата лента за Светкавицата (The Flash) на режисьора Анди Мускети, който очакваме да видим в бъдеще.

Vanity Fair съобщава, че в „Светкавицата“ ще видим две различни версии на Тъмния рицар. Причина за това е фактът, че Светкавицата ще посещава различни времеви измерения, което позволява да във филма да има две версии на Брус Уейн на различна възраст. Това определено звучи интересно, а феновете ще имат възможността отново да видят двама големи любимци в култовата роля.

Бен Афлек игра за първи път Батман в блокбъстъра „Батман срещу Супермен“, докато за Майкъл Кийтън това ще бъде завръщане след ролите му през 1989 и 1992 година.

Говорейки за завръщането на Афлек, режисьорът Анди Мускети заяви: „Неговият Батман има дихотомия, която е много силна, което е и неговата мъжественост – заради начина, по който изглежда, заради застрашителната фигура и неговата челюст, но той е също така и много раним.“

„… Той знае как изкара тази ранимост отвътре-навън. Той просто се нуждае от история, която ще му позволи да изкара този контраст навън, този баланс;“

Мускети каза още: „Той е много съществена емоционална част от филма. Взаимодействието и връзката между Бари (Алън, в ролята на Светкавицата, бел.ред.) и Батман на Бен Афлек ще ни донесе емоционални нива, които досега не сме виждали. Това е филм на Бари, това е негова история, но техните персонажи са по-свързани един с друг, отколкото си мислим. И двамата са загубили майките си, като това е един от емоционалните съдове на филма. Това е, където се намесва Батман на Афлек. Щастлив съм, че ще имам и възможността да работя с човек, който е бил и от двете страни на камерата. Това ще помогне“.

Скоро в ролята на Батман ще видим и Робърт Патинсън, който ще участва в The Batman на режисьора Мат Рийвс.

Soundtrack.bg

UPI BEAUTY – STORE

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.