Soundtrack.bg
stranger things

Четвърти сезон на Stranger Things няма да бъде последен

Един от най-успешните сериали на Netflix Stranger Things със сигурност няма да приключи след своя четвърти сезон, който предстои. Това потвърдиха неговите създатели Мат и Рос Дъфър, давайки интервю за изданието The Hollywood Reporter.

Откакто дебютира в каталога на Netflix, Stranger Things се превърна в един от лидерите на популярната стрийминг платформа. Историята разказва за малко градче в САЩ, където се отключва портал между два свята. В центъра на историята е банда от добри приятели, които смело се изправят срещу съществата от друга вселена, подобно на роман на Стивън Кинг. Не е тайна, че именно работата на Краля на хоръра е в основата на вдъхновението, с което братята Дъфър създават обичания сериал.

Сега те потвърдиха, че сезон 4 няма да бъде последен за касовата продукция.

„Сезон 4 няма да бъде краят. Знаем какво ще се случи в края и знаем кога ще се случи. Пандемията ни даде възможността да погледнем към бъдещето и да преценим кое е най-доброто за шоуто. Всичко това ни даде по-добра идея като цяло как да доразкажем тази история“, споделиха Мат и Рос Дъфър.

Мат Дъфър поясни, че пандемията е дала възможност да се работи още по-обстойно върху сценариите.

„Получихме много повече време да работим над сценариите. За първи път имаме всичко написано пред нас, което ни позволява да направим нужните подобрения“.

Рос Дъфър от своя страна заяви, че няма конкретна дата снимките на Stranger Things, сезон четири, да стартират. „Всички се вълнуват от идеята да се върнат на работа, но приоритет е безопасността на екипа. Това ще определи кога ще се завърнем на снимачната площадка“.

Както видяхме от краткия тийзър на четвърти сезон, Хопър е в ръцете на руснаците вследствие на събитията от края на сезон 3. Очакваме много развитие в тази насока, докато същевременно порталите към паралелния свят остават една сериозна заплаха не само за градчето Хоукинс, но и за целия свят като цяло.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY