Soundtrack.bg

Amazon поднови за втори сезон сериала с Ал Пачино

Сериалът с Ал Пачино „Ловци“ бе подновен за втори сезон от страна на гиганта Amazon. Шоуто е част от стрийминг платформата Amazon Prime и се радва на солиден интерес от страна на зрителите.

„Ловци“ дебютира в каталога на Amazon Prime през февруари, а освен легендарния Ал Пачино, участие в него взимат имена като Логан Лърман, Джош Раднър, Кейт Мулвани, Джерика Хинтън и други. Действието в него се развива в Ню Йорк през 70-те години на миналия век и разказва за банда ловци на нацисти, които преследват стотици избягали членове на Третия райх, живеещи на територията на САЩ. Сериалът е създаден от Дейвид Уейл, а негов изпълнителен продуцент е хитовият режисьор и носител на „Оскар“ Джордан Пийл.

Сериалът отбеляза добра гледаемост за своя първи сезон, което подтикна Amazon да го подновят и за втори такъв.

Говорейки за подновяването на шоуто, неговият създател Дейвид Уейл заяви, че е „изключително благодарен“ на Amazon за тяхната „невероятна подкрепа“ към проекта.

Уейл заяви: „Заедно с нашия изключителен актьорски състав, екип и брилятни сценаристи и продуценти, аз нямам търпение да споделя със света следващата глава от сагата на „Ловци“.

Историята около създаването на шоуто определено е интересна. Неговият създател Дейвид Уейл се вдъхновява за проекта заради своята баба, която е сред оцелелите от Холокоста. Тя често му е разказвала истории за този мрачен период от човешката история. „Това бяха истории за битката между голямото добри и ужасяващото зло. Но също така, те бяха истории за надеждата, куража и оцеляването“, заявява Уейл в едно от своите интервюта. „Докато растях, можех да видя тези истории през призмата на супергероите от комиксите. Така успях да разбера, че моята баба е всъщност супергерой“, добавя той.

Amazon Prime продължава битката с останалите гиганти в сферата на стрийминг платформите. Най-амбициозният проект на компанията остава сериалът по „Властелинът на пръстените“, който ще бъде най-скъпият в цялата история до този момент.