Soundtrack.bg

Андрю Линкълн не е гледал нито един епизод на „Живите мъртви“

Андрю Линкълн в ролята на Рик Граймс е водещото лице в сериала „Живите мъртви“, но самият той признава, че не е гледал нито един епизод на шоуто през живота си. Въпреки факта, че участва в почти десет сезона в главната му роля.

Това разкри в интерю Скот Гимпъл, който е част от екипа на касовия сериал на AMC.

Още през 2017 година Линкълн заяви в интервю пред TV Insider, че е „избрал да игнорира цялото нещо, защото се чувства алергичен към собственото си лице“. Той добави, че не изпитва наслада да гледа себе си на екран.

Гимпъл потвърди това по време на панела си на виртуалния Comic Con, заявявайки: „Не, нищо не се е променило. Той все още не е гледал нито един епизод от сериала“.

Той добави: „Веднъж записвах коментар за едно DVD заедно с него. Работихме пет минути, когато го попитах: „Ти изобщо не гледаш този сериал, нали?“ А той ми отговори: „Не, не го гледам“.

Въпреки това, Скот Гимпъл потвърди, че Андрю Линкълн е нетърпелив да се завърне във вселената на „Живите мъртви“. Както е известно, той напусна сериала, но предстои да се снима в пълнометражен филм, посветен на героя му Рик Граймс.

„Трябва да ви кажа, че той няма търпение да се върне в ролята си. Всички ние нямаме търпение отново да започнем работа“.

На този етап обаче няма потвърждение кога може да започне работата по предстоящия филм. Заради пандемията от коронавирус всички студиа са блокирани в момента, като малко от тях провеждат дейност.

В момента „Живите мъртви“ кара своя десети сезон. През тази година трябваше да дебютира и още един спиноф сериал, вдъхновен от вселената на Робърт Къркман и неговия комикс, но това се отложи във времето заради COVID-19.