Soundtrack.bg

Дейв Баутиста искал ролята на Бейн в новия „Батман“

Кечистът и актьор Дейв Баутиста призна в социалните мрежи, че се е опитал да получи ролята на злодея Бейн в предстоящия нов филм за Батман. За последно ролята бе изиграна от Том Харди в трилогията на Кристофър Нолан, но феновете нямат търпение да видят персонажа отново на голям екран.

Разбира се, няма гаранция, че Бейн изобщо ще присъства в предстоящия филм на Мат Рийвс. Може да се каже, че лентата вече съдържа някои знакови персонажи от света на Тъмния рицар, каквито са Пингвина, Гатанката и Жената котка. Предстои да видим всички тях в The Batman. Очаква се обаче Мат Рийвс също да направи три филма, с което шансовете да видим Бейн в някой от тях се увеличават значително.

Много фенове на DC коментираха в социалните мрежи, че Дейв Баутиста би бил идеален за ролята на Бейн. Той разполага с нужната физика за героя, като определено има и харизма – нещо, което знаем от ролята му на Дракс във филмите на Marvel.

Бейн
Том Харди в ролята на Бейн

В Twitter Баутиста цитира мнение на фен, който споделя, че именно той трябва да бъде следващият Бейн. Кечистът обаче написа, че това няма да се случи, поне засега. „За съжаление, няма да стане. Дадох най-доброто от себе си“, написа той.

Все пак, не бива да губим надежда. Може Бейн изобщо да не е предвиден като герой в следващия „Батман“. Но за някой от следващите филми? Защо не. Феновете определено обичат този злодей, а желанието им да видят именно Баутиста в ролята може да се окаже решаващо.

The Batman на режисьора Мат Рийвс се очаква на кино екран през месец октомври 2021 година. Актьорският състав на филма определено е впечатляващ. Робърт Патинсън ще влезе в ролята на Брус Уейн/Батман, а участие в проекта ще вземат още имена като Джефри Райт, Зоуи Кравиц, Пол Дейно, Колин Фарел, Джон Туртуро, Питър Сарсгаард, Анди Съркис и други.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY