Soundtrack.bg
бри ларсън

Бри Ларсън искала роля в „Междузвездни войни“, но я отрязали

Не всеки ден се случва да чуваме за носители на „Оскар“, които са кандидатствали за дадена роля, но са били отрязани. Именно това обаче се е случило с Бри Ларсън, която се опитала да получи роля в спиноф филма Rogue One от вселената на „Междузвездни войни“. Кандидатурата ѝ обаче не била одобрена.

Наскоро актрисата бе гост в шоуто Animal Talking на Гари Уита, а един от останалите гости бе сред сценаристите на Rogue One. Тогава Бри призна, че е била отхвърлена за участие във филма. „О, да! Вие написахте Rogue One, нали? Имах прослушване за този филм, но не получих ролята“.

По-рано през годината Бри Ларсън отново повдигна темата за „Междузвездни войни“. Тогава, в своя YouTube канал, тя за първи път призна, че е имала прослушване за един от филмите от франчайза. Сега вече знаем и за кой филм става въпрос.

На този етап не знаем за коя роля конкретно е кандидадствала Ларсън, но предполагаме, че може би става за водещата роля на Джин Ерсо. В Rogue One Ерсо бе изиграна от актрисата Фелисити Джоунс.

Имайки предвид любовта на Бри Ларсън към „Междузвездни войни“, а и факта, че тя вече е актриса от значително по-висок ранг, нищо чудно все пак да я видим в бъдещ проект от култовата sci-fi поредица.

В миналото Ларсън също е признавала, че е кандидатствала за роли в „Игрите на глада“ и „Терминатор“, но тогава също не е получила работата.

Тези дни стана ясно, че звездата от „Капитан Марвел“ иска да участва и в евентуален нов филм, базиран върху играта Metroid на Nintendo. Тя сподели в Twitter колаж, направен от фен, представящ я като Самус Аран.

В шоуто Animal Crossing тя призна, че е огромен фен на Metroid.

„Бих го направила с радост. Бях Самус преди две години за Хелоуин. Буквално купих костюм за 20 долара от Amazon. Бях толкова развълнувана, че пуснах снимка в Instagram и всичко това в интернет стартира. Определено бих искала да направя този филм, наистина искам да участва. Така че, Nintendo, още веднъж – бих искала да го направя!“

 

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.