Soundtrack.bg
джон бойега

Повече няма да видим Фин в „Междузвездни войни“

Актьорът Джон Бойега потвърди, че вече няма какъвто и да е интерес да се снима в евентуален бъдещ проект от „Междузвездни войни“.

Британският актьор дори световна известност именно с ролята си на Фин в третата трилогия от сагата. Неговият персонаж бе един от главните в последните три филма, които ще бъдат запомнени най-вече с противоречивите мнения на феновете относно качеството им. Това обаче е друга тема на разговор, разбира се. Любопитното е, че самият Джон Бойега публично призна, че според него някои от решенията, които са направени за трите филма, не са били възможно най-удачните такива.

Тези дни лондончанинът пусна нов пост в социалната мрежа Instagram, който нямаше нищо общо с „Междузвездни войни“. На снимката Бойега пусна снимка от снимачната площадка на нов проект, солидно пазейки се от коронавирус, пишейки: „Обратно на снимачната площадка“.

 

View this post on Instagram

 

Back on set ! Have a nice day everyone ❤️

A post shared by John Boyega (@johnboyega) on

Един от феновете в коментарите написа: „Фин в екшън със зелен светлинен меч, облечен в черно, е всичко, което искам от следващия филм от „Междузвездни войни!“

Джон Бойега обаче бързо охлади ентусиазма му, отговаряйки: „Лол, не благодаря. Оставих това зад себе си“.

При коментар на друг фен, Бойега посочи: „Не ми харесва да играя една и съща роля твърде дълго. Имам повече какво да предложа от това.“

В момента британецът не може да се оплаче от липса на ангажименти. Той работи по сериала Small Axe, както и по три различни филма – Naked Singularity, Rebel Ridge и Borderland.

Колкото до „Междузвездни войни“, преди време от Walt Disney бяха обявили, че ще си вземат почивка, що се отнася до филмите. Продължава обаче да се работи по различни сериали, които ще бъдат достъпни в стрийминг платформата Disney+. Сред тях са втори сезон на „Мандалорецът“, сериалът за Оби-Уан Кеноби и сериалът за Касиан Андор.