Soundtrack.bg

Крис Хемсуърт ще качва още мускули, за да изиграе Хълк Хоугън

Крис Хемсуърт вече е познат като един от най-мускулестите актьори в Холивуд, но явно и това не е достатъчно, за да изиграе кеч легендата Хълк Хоугън. Самият Хемсуърт потвърди, че ще трябва да направи най-голямата си физическа трансформация до момента, за да изиграе една от най-големите легенди в историята на световната федерация по кеч.

Самият филм за Хоугън все още няма име, но ще бъде режисиран от Тод Филипс, който стои зад прелестния „Жокера“ с Хоакин Финикс в главната роля. Сюжетът на филма ще се базира върху кариерата на Хоугън през 80-те години на миналия век, когато той бе звезда №1 на кеч федерацията.

Говорейки пред медиите, Крис Хемсуърт разкри: „Този филм ще бъде един наистина забавен проект за мен. Както можете да си представите, предстоят ми луди тренировки, за да се подготвя физически“.

Той добави, че ще му трябва дори повече мускулна маса от моментите, в които изиграваше Тор във филмите на Marvel. „Ще трябва да стана по-голям отвсякога, дори от случаите, в които играя Тор“.

Хемсуърт призна, че ще му се наложи да усвои традиционните кеч риторика и поведение, типични за големите звезди от индустрията през 80-те и 90-те години на миналия век. „Ще трябва да се гмурна надълбоко в заешката дупка на кеч вселената. Нямам търпение да го сторя!“

В това интервю Крис Хемсуърт все пак разкри, че има още доста време, докато филмът започне да се снима. „Все още дори не съм видял сценарий. Проектът е все още във фаза на развитие. Тод Филипс и аз се видяхме, за да поговорим, може би преди година или две. Обсъдихме идеята за този филм. Мисля, че в даден момент дори е имало планове това да е сериал, а не филм“.

Тери „Хълк“ Хоугън е смятан за един от най-великите кечисти на всички времена. Благодарение на своята кеч кариера, Хоугън се снима и в множество игрални филми и сериали.