Soundtrack.bg

Алис Купър иска Джони Деп да го изиграе във филм

Музикалните биографични драми стават все по-актуални в последните години, особено покрай успеха на ленти като „Бохемска рапсодия“ и „Рокетмен“. Вече активно се работи върху филм за Краля на рокендрола Елвис Пресли, а също така и върху проект за живота на незабравимата Ейми Уайнхаус.

Метъл легендата Алис Купър се присъедини към известните музиканти, които започнаха да говорят за собствен биографичен филм. Той дори назова името на актьора, който би искал да види в ролята на самия себе си. Това е Джони Деп, с когото свири заедно в музикалния проект The Hollywood Vampires.

Говорейки пред Yahоо Entertainment, Купър бе попитан дали би искал да види филм за живота и кариерата си.

„Надявам се, че това няма да е един от онези случаи, в които първо умираме“, отвърна с чувство за хумор той, добавяйки: „Обикновено правят филми за банди, които са били забележително успешни в комерсиален аспект. Аз също бях успешен и продадох много албуми, но не съм харесван от всички. Определено бях към Тъмната страна“.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday Mr @alicecooper ! 📸 @rosshalfin #johnnydepp #alicecooper #hollywoodvampires #thehollywoodvampires

A post shared by JohnnyDeppSupports (@johnnydeppsupports) on

„Мисля обаче, че би станало чудесен филм. А ако Джони Деп изглеждаше малко по-добре, можеше той да ме изиграе“, отново се пошегува метъл иконата.

„Джони би бил най-добрият избор за ролята. Обикновено той приема ролите, които никой друг не иска. Освен това, той обича протезите, което ще му свърши добра работа по отношение на носа ми“.

„Той ме познава достатъчно добре, за да може да ме имитира по страхотен начин“, каза още Алис Купър.

Наскоро Алис Купър представи новото си парче „Don’t Give Up“, с което той се опита да вдъхне надежда на хората във времената на коронавирус.

„Това е песен, която се отнася за всичко това, през което преминаваме в момента. Нужно е да държим главите си изправени и да се борим заедно. Каквото и да правите, просто не се предавайте!“, заяви Купър в изявление.