Soundtrack.bg

Bad Boys for Life: Ще има и четвърти „Лоши момчета“

Култовата двойка ченгета Майк и Маркъс ще се завърне поне още веднъж на екран, защото се очаква да има и четвърти филм от екшън франчайза „Лоши момчета“. Новината потвърди продуцентът Джери Брукхаймър. Според неговите думи, вече се работи по този проект.

Първият филм „Лоши момчета“ излезе през 1995 година и се превърна в истинска екшън-комедийна класика. Лентата очаквано бе последвана от продължение, а през януари по кино салоните излезе и третият филм от франчайза. Всички смятахме, че това ще бъде сбогуване с Майк и Маркъс, но явно плановете са съвсем различни.

Говорейки пред Collider, Джери Брукхаймър, който е продуцент и на трите филма до момента, разкри задоволството си от работата по третата част.

„Успяхме да предложим на публиката филм, който задоволи очакванията ѝ. Бихме искали да го направим отново. Мисля, че и от студиото искат същото“.

Той добави: „Вече работим по черновата на четвъртия“.

Разбира се, все още не знаем нищо относно евентуалния сюжет и актьорски състав на „Лоши момчета“ 4. Можем само да се надяваме, че Уил Смит и Мартин Лорънс отново ще влязат в ролите си, защото без тях надали можем да говорим за истински филм „Лоши момчета“.

Думите на Джери Брукхаймър са потвърждение на новината, която долетя до нас по-рано през годината. А именно – че Sony обмислят още едно продължение на „Лоши момчета“. Според въпросната статия, Крис Бремнър отново ще бъде сценарист на филма, както бе и с третия „Лоши момчета завинаги“.

„Лоши момчета завинаги“ бе режисиран от Адил Ел Арби и Билал Фалах, като филмът заработи 419 милиона долара в световния боксофис. Освен титулярите Уил Смит и Мартин Лорънс, участие в проекта взеха още Ванеса Хюджънс, Паола Нунес, Александър Лудвиг, Чарлс Ментън и други.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории