Soundtrack.bg

Тези хлапета направо разцепиха с кавър на Pantera (ВИДЕО)

Музикална банда, съставена от деца, ни изкефи здравата с кавър на парче на Pantera.

Ако смятате, че всички деца в днешно време слушат скапана музика, трябва да ви кажем, че от време на време има и някои проблясъци. Радваме се, когато попадаме на младежи, които имат по-различен вкус от този на повечето други.

Пример за това са младите музиканти от The O’Keefe Music Foundation, които разцепиха с кавър на метъл легендите Pantera. Те заснеха изпълнение на парчето „Drag the Waters“ от албума The Greath Southern Trendkill и се справиха повече от добре. Както пишат от Kerrang!, вероятно така би звучал великият Фил Анселмо, ако бе на 15 години. Към тийнейджърите дори се присъединява едва 8-годишната Тейлър Джейд, която се върти наоколо и помага на батковците.

Вижте самото изпълнение:

Съдейки по кадрите, вероятно това във видеото е гаражът на родителите на някое от децата в бандата. Все пак, повечето велики банди са стартирали именно от нечий гараж, нали така? Примерите са повече от един или два. Специални комплименти заслужава 14-годишният Хънтър Холберг, който прави страхотно соло със своята китара.

Това не е първо подобно изпълнение на младите таланти от The O’Keefe Music Foundation. През миналата година те представиха собствена версия и на песен на Slipknot, като в случая това бе тракът „The Devil In I“.

Култовият Фил Анселмо от Pantera ще можете да видите и слушате на живо на 2 август, когато той и музикантите от The Illegals ще свирят на ст. „Юнак“ в столицата. Тогава Анселмо и компания ще изпълнят един от най-великите албуми на Pantera – Vulgar Display of Power от 1992 година. Билетите за събитието вече са в продажба.

Slipknot също ще бъдат в България това лято. Кори Тейлър и останалите маскирани зверове от бандата ще бъдат сред хедлайнерите на фестивала Hills of Rock в Пловдив. Няма нужда да ви казваме, че присъствието е задължително.