Soundtrack.bg

Ози Озбърн не смята, че ще бъде жив още дълго време

Метъл легендата Ози Озбърн призна, че надали ще живее още дълго време.

Една от най-големите фигури в историята на метъл музиката Ози Озбърн призна, че не очаква да живее още дълго време. Съвсем наскоро фронтменът на легендарните Black Sabbath призна пред света, че е болен от Паркинсон. През миналата година Ози бе сполетян и от тежка пневмония, а освен това претърпя и лошо падане в дома си.

Говорейки пред изданието за рок и метъл музика Kerrang!, Ози сподели, че здравето му определено не е в цветущо състояние. И че надали той ще бъде сред нас за дълго време.

„Дали понякога мисля, кога ще ми дойде времето? Да, мисля за това, но не се тревожа. Няма да бъда тук още 15 години или нещо такова. Не и толкова дълго. Това ще се случи с всички нас. Дали се чувствам щастлив? Не, защото вече нямам своето здраве. Това нещо ме нокаутира, но все още съм тук“, заяви британският музикант.

„Чувствам се по-добре, откакто признах пред феновете, че имам Паркинсон. Трудно е да държиш нещо такова в себе си – никога няма да се чувстваш добре. Чувстваш се дори виновен. Не съм добър в пазенето на тайни. Не можех вече да го крия, сякаш вече нямах достатъчно извинения“, добави Ози.

Въпреки влошеното си здравословно състояние, Принца на мрака продължава да създава нова музика. През този месец той представи своя 12-и солов албум, носещ името Ordinary Man. Участие в него взимат легенди като сър Елтън Джон и Слаш от Guns N’ Roses. През миналата година Ози изненада феновете си и с нетипична колаборация, включвайки се към последния студиен албум на младата хип-хоп звезда Post Malone. Макар и признавайки след това, че преди това никога не е бил чувал за него. Въпреки проблемите си със здравето, в момента Ози е на турне, за да представи новия си албум.