Soundtrack.bg

Режисьорът на God of War мечтае за сериал по играта в Netflix

Режисьорът на God of War Кори Барлог иска да види сериал върху култовата гейминг поредица.

God of War на студиото Santa Monica е една от най-обичаните гейминг поредици, като са малко hack’n’slash персонажите, които могат да се мерят по популярност с убиеца на богове Кратос. Именно поради това, феновете на God of War често споделят мнение, че би било страхотно да се направи филм или сериал върху поредицата. Нещо, което съвсем наскоро видяхме в случая на “Вещерът”, макар и там, преди всичко останало, да е намесена литературата.

Режисьорът на God of War Кори Барлог също е от хората, които биха искали да видят поне сериал, базиран върху историята на Кратос. Той ясно подсказа това в социалната мрежа Twitter. Барлог отговори на туит, в който се задава въпрос, кои игри бихме искали да видим под формата на сериал в Netflix. Кори Барлог отговори на този туит, пишейки името на God of War.

Както можеше да се очаква, туитът на Кори Барлог предизвика сериозно вълнение сред феновете на поредицата.

Той побърза да обясни, че в случая туитът му не е индикация за нищо, което се готви в момента, а просто съвсем нормален израз на лично желание.

“Между другото, това не е намек за каквото и да е. Просто вярвам, че игрите се оказват страхотни сериали, защото ние прекарваме много време с персонажите в тези фантастични светове”.

Както феновете на God of War добре знаят, в основата си историята на Кратос разказва за битките с древногръцките богове, включително и със самия Зевс. Последният God of War обаче ни отведе в мистичните земи на скандинавската митология, което ни предложи не по-малко зрелище. Ако някой реши да създаде сериал, базиран върху поредицата, то определено ще има отлични основи за развитие на историята.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY