Soundtrack.bg

Колин Фарел е впечатлен от сценария на новия „Батман“

Колин Фарел заяви, че сценарият на новия филм за Батман е повече от добър.

Ирландският актьор Колин Фарел призна, че сценарият на новия филм за Батман го е впечатлил сериозно. Фарел е част от звездния актьорски състав на лентата, режисирана от Мат Рийвс. Освен него, роли в продукцията на DC имат още имена като Робърт Патинсън, Джефри Райт, Зоуи Кравиц, Анди Съркис, Пол Дейно, Питър Сарсгард и други. В The Batman Фарел ще изиграе ролята на един от най-прочутите врагове на Батман – Озуалд „Пингвина“ Кобълпот.

Колин Фарел бе гост в шоуто на Джими Кимъл и призна, че вече е чел сценария на новия филм за Тъмния рицар. Той заяви, че е останал повече от впечатлен от прочетеното. Освен че е режисьор, Мат Рийвс е и автор на сценария.

„Все още съм в процес на разговори с Мат Рийвс, който е режисьор, но и автор на сценария. Той е успял да напише един красив и вълнуващ сценарий. Наистина превъзходен“, заяви Фарел.

Ирландският актьор добави: „Мат е истински влюбен в сценария. С него все още сме в процес на завършване на естетиката около персонажа ми“.

Същевременно Колин Фарел посети и шоуто на Елън Дедженерис, заявявайки, че на децата му вече им е писнало той да играе злодеи във филмите си.

Получавайки въпрос от водещата, дали неговите деца са щастливи, защото той ще се снима във филм за Батман, Фарел отвърна: „Не, всъщност на тях им е писнало да бъда един от лошите.“

Пингвина няма да бъде единственият злодей в следващия филм за Батман. В него Робърт Патинсън, който ще изиграе ролята на Брус Уейн, ще трябва да се справи и с Гатанката. За тази роля бе ангажиран талантливият Пол Дейно, който очакваме да свърши отлична работа. Междувременно Зоуи Кравиц ще бъде Жената котка, следвайки стъпките на актриси като Мишел Пфайфър и Ан Хатауей.

Премиерата на The Batman е насрочена за 25 юни 2021 година.