Soundtrack.bg

Eminem пусна изненадващо нов албум – „Music to be Murdered By“

Eminem изненадващо пусна нов албум, носещ името „Music to be Murdered By“.

Хип-хоп легендата Eminem отново повтори случая с Kamikaze, изненадващо пускайки нов албум, без каквато и да е предварителна информация за него. Новият албум на Shady носи името Music to be Murdered By и съдържа 20 трака. Участие в проекта взимат популярни изпълнители като Ед Шийрън, Скайлър Грей, Juice WRLD, Royce Da 5″, Black Thought, Q-Tip, Anderson .Paak и други.

За Eminem това е 11-и студиен албум, а сред продуцентите на Music to be Murdered By е самият Dr. Dre, който продължава да работи активно с Eminem, дори и след толкова много години.

За Eminem това е първи албум от 2018 година, когато по същия начин, изненадващо за всички и без никой да подозира, той пусна проекта Kamikaze. Тогава този албум бе приет като отговорът на Eminem към музикалните критици, които не оцениха особено високо излезлия година по-рано Revival. В  Kamikaze Eminem използва и възможността да се саморазправи с някои определени фигури от рап индустрията, от което последва и краткият му бийф с Machine Gun Kelly.

Eminem – „Music to be Murdered By“

Новият албум на иконата от Детройт бе съпътстван и от официално видео на парчето „Darkness“. Името на песента пасва напълно на настроението, което тя създава. Семплирана в „Darkness“ е култовата песен „The Sound of Silence“ на Simon & Garfunkel.

Ето го и него:

Новият албум на Eminem вече е достъпен за слушане в най-популярните стрийминг платформи, докато видеото към „Darkness“ успя да събере за кратко време почти половин милион гледания.

Чуйте Music to be Murdered By:

Ние все още не сме го преслушали обстойно, за да дадем мнение. Надяваме се, че албумът ще бъде не по-лош от предходния – Kamikaze, който получи високи оценки от музикалните журналисти и феновете. Ако вече съвсем ви е пуснало от мъмбъл рап или трап, то новият албум на Shady може и да ви се услади.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.