Soundtrack.bg

Представиха първи трейлър на „Морбиус“ с Джаред Лето

Носителят на „Оскар“ Джаред Лето в образа на Морбиус от вселената на Marvel.

След като образът му на Жокера не пожъна кой знае какъв успех, Джаред Лето отново ще се пробва в света на комиксовите филми. Вече можем да видим първи тийзър трейлър на „Морбиус“ – продукцията на Sony, в която главен герой е един от по-малко познатите персонажи във вселената на Marvel.

В първия тийзър трейлър за първи път виждаме Лето като д-р Майкъл Морбиус – талантлив биохимик, който отчаяно търси лек за своето рядко заболяване на кръвта. Прибягвайки до отчаяни методи в търсенето на изцеление, д-р Морбиус ще се превърне във вампир със свръхестествени способности.

Един от любопитните моменти в трейлъра е появата на Майкъл Кийтън, който отново ще пресъздаде персонажа си Лешояда от „Спайдър-мен: Завръщане у дома“. По този начин „Морбиус“ осъществява кросоувър с вселената на „Спайдър-мен“, което не е чак толкова изненадващо, имайки предвид, че Sony държи правата на Спайди, що се отнася до появата му на голям екран.

Режисьор на „Морбиус“ е шведът Даниел Еспиноза, когото познаваме от проекти като Safe House, Child 44 и Life. Компания на Джаред Лето в актьорския състав на лентата правят Джаред Харис, Мат Смит, Адрия Архона, Джей Кей Симънс и други.

„Морбиус“ е още едно попълнение към кино вселената на Sony, фокусирана върху персонажи на Marvel. През 2018 година „Венъм“ с Том Харди постигна солиден успех в боксофиса, а продължението на лентата се очаква през тази година.

Прочетете още: Анди Съркис ще режисира продължението на „Венъм“

Образът на д-р Майкъл Морбиус е създаден от Рой Томас и Джил Кейн, като за първи път „живият вампир“ се появява на страниците на комиксите като противник на „Спайдър-мен“ през 1971 година. Пожелаваме на Джаред Лето този му ангажимент да се окаже по-успешен, след като краткият му живот като Жокера в света на DC се оказа пълен провал.