Soundtrack.bg

Смразяващ първи трейлър на „Нито звук“ 2 (ВИДЕО)

Пуснаха първи пълен трейлър на продължението на „Нито звук“.

Бъдете максимално тихи, защото вече можем да видим първи трейлър на продължението на „Нито звук“ – хорърът на Джош Кразински от 2018 година, който бързо се превърна в съвременна класика в жанра. Филмът отново е режисиран и написан от Кразински, като лентата се очаква по киносалоните през месец март.

Дебютният трейлър на „Нито звук“ 2 започва с кадри от първия ден на апокалипсиса, в който човечеството бива атакувано от слепите, но притежаващи изключителен слух извънземни същества. Както вече знаем от първия филм, нашествието на съществата оставя човечеството почти затрито от картата на планетата, а малцината оцелели са принудени да живеят в максимална тишина, за да запазят живота си.

Вторият филм поставя героинята на Емили Блънт Евелин Абът като централна фигура в историята. Както добре знаем, нейният съпруг Лий загуби живота си в първата част, което остави Евелин като единствен пазител на децата на семейство Абът. Евелин и децата ѝ напускат къщата, която семейството обитаваше в първата част, отправяйки се на път в търсене на по-сигурно място.

Виждаме и първи кадри с един от новите герои в лентата, изигран от ирландския актьор Килиън Мърфи („Остри козирки“). Успяваме да видим, че семейство Абът попадат в някакъв тип лагер, изграден от оцелели. Героят на Килиън Мърфи обаче не изглежда никак развълнуван от идеята да помогне на други оцелели да намерят скривалище. Сред новите лица във филма е и Джимон Хунсу, който в последните години се снима в касови филми като „Пазители на Галактиката“, „Аквамен“ и „Шазам!“.

Първият „Нито звук“ определено бе брилянтен, представяйки се страхотно в боксофиса. Филмът бе реализиран с бюджет от не повече от 21 милиона долара, а впоследствие успя да спечели повече от 340 милиона в световен мащаб. При такива цифри изглеждаше сигурно, че Джош Кразински ще продължи историята на семейство Абът и тяхната битка за оцеляване.