Soundtrack.bg

Marvel представя транссексуален персонаж в кино вселената си

Президентът на Marvel Studios Кевин Файги потвърди, че скоро ще видим транссексуален персонаж в кино вселената на компанията.

Президентът на Marvel Studios Кевин Файги потвърди, че съвсем скоро ще видим транссексуален персонаж в кино вселената на Marvel.

Файги бе поканен да говори пред студентите във филмовата академия на Ню Йорк, като той разкри интересни детайли относно бъдещите планове на Marvel.

Попитан дали Marvel възнамерява да представи ЛГБТ персонажи в своята кино вселена, по-конкретно – транссексуални, Файги отговори: „Абсолютно да“.

Той дори добави, че подобен герой ще се присъедини към кино вселената на Marvel „съвсем скоро“. Той ще присъства „във филм, който се снима в момента“.

Кевин Файги не разкри каквито и да е подробности относно този мистериозен персонаж, но както обикновено, феновете на Мarvel започнаха да предполагат за кого би могло да става дума. Един от вариантите за това е Sera, която присъства в комиксите за Тор.

Теса Томпсън в ролята на Валкирията

Не за първи път Кевин Файги обсъжда и подобна тема. Преди време той потвърди, че във филмите на Marvel вече е имало ЛГБТ персонаж, като това е изиграната от Теса Томпсън Валкирия в „Тор: Рагнарок“.

Колкото до „филма, който се снима в момента“, то вън от съмнение е, че става дума за „Вечните“ – филм, който ще представи напълно нови герои в кино вселената на Marvel. Снимките на лентата продължават и днес, като филмът се очаква в кино салоните през месец ноември. Режисьор на проекта е китайката Клои Жао, а в ролите ще видим Анджелина Джоли, Кумаил Нанджиани, Ричард Мадън, Салма Хайек, Кит Харингтън и други.

Следващият филм от кино вселената на Marvel е „Черната вдовица“ със Скарлет Йохансон в главната роля. Част от историята на Наташа Романоф ще можем да видим в началото на месец май. Режисьор е Кейт Шортланд, а в ролите ще гледаме още Дейвид Харбър, Флорънс Пю, Рейчъл Уайз и други.