Soundtrack.bg

Първи снимки от „Тенет“ – новият филм на Кристофър Нолан

Вече можем да видим първи изображения от новата продукция на Кристофър Нолан.

И преди сме го казвали – всеки нов филм на Кристофър Нолан е събитие. Британският режисьор умее да създава епични кино продукции по начин, по който малцина други могат. Вече мина известно време от последния му засега филм „Дюнкерк“, но вече се готвим за „Тенет“ – неговата 11-а лента до момента.

На този етап подробностите за „Тенет“ са оскъдни. За филма знаем, че ще представлява екшън, в който силно застъпена ще бъде темата за международния шпионаж. Самият Кристофър Нолан обаче споделя, че филмът ще преминава от жанр в жанр. Още по-интересното е, че Нолан нарича „Тенет“ своя „най-амбициозен филм до момента“.

„Стартираме от основата на филм за шпионажа, но ще минем през много различни места“, споделя Нолан, добавяйки: „Прекосяваме няколко различни жанра по един вълнуващ и свеж начин, надявам се. Снимките преминаха в седем различни държави, които включваха масивен актьорски състав и огромни декори. Няма спор, че това ще бъде най-амбициозният ми филм до този момент“.

За да бъде задоволен интересът на феновете, вчера в онлайн пространството се появиха и първи две снимки от „Тенет“. На едната от тях виждаме Джон Дейвид Уошингтън и Робърт Патинсън, докато на другата отново присъства Уошингтън, но в компанията на Елизабет Дебики.

Робърт Патинсън е новият Батман във вселената на DC, но главният герой в „Тенет“ ще бъде Джон Дейвид Уошингтън, разкрива Кристофър Нолан. Чернокожият актьор е познат на публиката си от участието си в успешния „Черен в клана“ на Спайк Лий.

Освен Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън и Елизабет Дебики, участие в „Тенет“ взимат още Аарън Тейлър-Джонсън, Майкъл Кейн, Кенет Брана, Химеш Пател, Дензил Смит и други. Бюджетът на продукцията е 225 милиона долара, като филмът се очаква на голям екран през лятото на следващата година. Освен режисьор, Кристофър Нолан е и автор на сценария на филма.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY