Soundtrack.bg

Дейзи Ридли е доволна от финала на Рей във „Възходът на Скайуокър“

Рей е приключила историята си в „Междузвездни войни“ по точния начин, смята актрисата Дейзи Ридли.

Рей е един от най-силните и важни персонажи в третата трилогия от „Междузвездни войни“, като няма никакъв спор относно това. В предишните два филма разбрахме, че тя притежава изключителен потенциал по отношение на Силата – потенциал, който рядко сме виждали изобщо. Дори самият Люк Скайуокър бе шокиран от нейните възможности, докато я обучаваше в предходния Епизод VIII „Последните джедаи“.

Продължаваме да вярваме, че в предстоящия „Възходът на Скайуокър“ ще разберем и истината за произхода на Рей. В Епизод VIII Кайло Рен до голяма степен я разочарова, казвайки й, че нейните родители са били най-обикновени никаквци, които са я продали, за да си купят алкохол. Надявайки се обаче за нещо по-добро, ние очакваме във „Възходът на Скайуокър“ да получим една по-впечатляваща истина за родителите на Рей.

Броени дни преди премиерата на Епизод IX, британската актриса Дейзи Ридли, играеща ролята на Рей, даде любопитно интервю пред Screen Rant. Тя сподели, че е останала напълно удовлетворена от начина, по който историята на нейната героиня приключва във „Възходът на Скайуокър“.

„Дали съм удовлетворена от финала? Да, напълно“, отговори тя.

Ридли добави: „Почувствах, че всичко е така, както трябва да бъде. Не очаквайте някакъв грандиозен шоу финал“.

Тя определи епилога на Рей като „красив“ и „емоционален“, добавяйки, че „очаква хората да го отнесат със себе си“.

В друго интервю тя определя финалната си сцена като „тъжна“, а защо точно е така ще трябва да изчакаме, за да видим. „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ дебютира по кино екраните на 20 декември. Режисьор на лентата е Джей Джей Ейбрамс, а това ще бъде грандиозният финал на т.нар. „сага на Скайуокър“, стартирала още с първия филм на легендарния Джордж Лукас. Самият Лукас има косвено участие в създаването на „Възходът на Скайуокър“, давайки собствени насоки за финала на историята.