Soundtrack.bg

007 срещу Рами Малек в трейлъра на No Time to Die (ВИДЕО)

Вижте взривоопасния трейлър на новия филм за суперагента Джеймс Бонд.

Даниел Крейг се завръща за последен път в ролята на Джеймс Бонд, а в новия No Time to Die британският суперагент ще се изправи срещу нов и крайно опасен злодей. В случая това е носителят на „Оскар“ Рами Малек.

Вече можем да видим и първи официален трейлър на продукцията, която ще бъде режисирана от Кари Фукунага. По първоначален план режисьор на No Time to Die трябваше да бъде Дани Бойл, но той се оттегли от проекта заради креативни различия с продуцентите.

Първият трейлър на No Time to Die обръща внимание на промените, които са настъпили както в MI6, така и в света, откакто Агент 007 се оттегли от активна служба. Бонд обаче отново се завръща на сцената, получавайки обаждане от своя близък приятел Феликс Лайтер. Сега пред 007 стои задачата да открие изчезнал учен, разбирайки, че всъщност се изправя пред голяма опасност.

Вижте и първия пълен трейлър на филма:

С любопитство очакваме да проследим играта на Рами Малек като главен антагонист в No Time to Die. Малек, който спечели „Оскар“ за ролята си на Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“, ще изиграе Сафин – лидер на терористична организация, когото 007 трябва да елиминира на всяка цена. Продуцентът на „Бонд“ франчайза Барбара Броколи споделя, че Сафин ще бъде един от най-опасните опоненти на Джеймс Бонд изобщо. „Той е човекът, който наистина успява да влезе под кожата на Бонд“, споделя Барбара Броколи.

В трейлъра виждаме и завръщането на Кристоф Валц в ролята на Блофелд, след като вече имахме възможността да го гледаме в „Спектър“ от 2015 година.

No Time to Die ще дебютира по кината на 8 април 2020 година, а ние нямаме търпение да си вземем „довиждане“ с един страхотен 007 в лицето на Даниел Крейг. Кой обаче ще го наследи в ролята на Джеймс Бонд? Това все още никой не знае.