Soundtrack.bg

The Chainsmokers продуцират нов сериал с музикална тематика

Новият музикален сериал „Демо“ ще бъде продуциран от дуото The Chainsmokers.

Супер успешното EDM-pop дуо The Chainsmokers ще продуцират нов телевизионен сериал, основна тема в който ще бъде именно музиката. Шоуто ще носи името „Демо“ и ще разказва за млада изпълнителка, която решава да се премести в Лос Анджелис и да опита да пробие на тамошната сцена.

Новият сериал ще бъде излъчван в ефира на притежавания от Walt Disney канал Freeform. Сюжетът ще разказва за млада жена в 20-те ѝ години, която решава да изостави своята инди рок банда и семейството си, за да пише поп песни в Лос Анджелис. Първоначално тя е решена да остави миналото зад гърба си, но впоследствие разбира, че най-добрите песни казват най-дълбоките истини. И че тя трябва да намери силата да разкаже за нейните.

The Chainsmokers ще бъдат изпълнителни продуценти на проекта чрез тяхната компания Kick the Habit. Това не е първи проект от подобен вид за тях. През миналата година те обявиха и създаването на филма Paris, който ще бъде изграден на основата на тяхното парче със същото име.

Говорейки за навлизането си в света на киното и телевизията, двамата членове на The Chainsmokers Дрю и Алекс заявиха: „Повече от развълнувани сме, че създадохме Kick the Habit Productions, продължавайки да скъсяваме разстоянието между нашата артистична визия, развлекателната индустрия като цяло и нашите фенове.“

„Времената, в които сме единствено музиканти, вече приключиха. Вълнуваме се да навлезем в тази авантюра да продуцираме и създаваме смислени проекти“.

Последният засега албум на The Chainsmokers, носещ името Sick Boy, бе издаден през 2018 година. На 6 декември предстои премиерата на техния нов студиен проект, който ще се казва World War Joy.

The Chainsmokers са носители на награди „Грами“ от 2017 година, като освен това дуото може да се похвали с цели девет приза от наградите на Billboard. Дебютният им албум Memories…Do Not Open бе издаден през 2017 година.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.