Soundtrack.bg

Джей Джей Ейбрамс може да създаде следващия филм за Супермен

Джей Джей Ейбрамс може да е човекът, който да възроди Супермен на големия екран.

Джей Джей Ейбрамс може би ще бъде човекът, който ще вдъхне нов живот на Супермен в кино вселената на DC. Обикновено добре запознати със случващото се в Холивуд, Variety съобщават, че режисьорът вече е провел срещи с представители на Warner Bros. и DC, за да обсъдят подобна възможност.

Кино вселената на DC получи нов живот с успеха на филми като „Аквамен“ и „Шазам!“, но все още е нужно много повече, за да бъде дори доближен основния конкурент в комиксовия жанр Marvel. Една от стъпките към това е възраждането на Супермен, който е сред най-популярните комиксови герои в света. Според написаното във Variety, една от целите пред Джей Джей Ейбрамс ще бъде „да направи Супермен значим за съвременната аудитория“.

Това не е първи път, когато Джей Джей Ейбрамс би работил върху собствен проект, базиран на Супермен. Преди години той бе близо до осъщестяване на собствен филм за супергероя, който щеше да носи името Superman Flyby. До неговата реализация обаче така и не се стигна. В момента обаче се отваря нова възможност за това, тъй като Супермен определено има нужда от свежи идеи и по-добра концепция.

Хенри Кавил е актьорът, който за последно изигра ролята на Супермен. В скорошно интервю той заяви, че е отворен към идеята отново да сложи наметалото.

Майкъл Би Джордан като Супермен?

Според други информации, следващият Супермен може да бъде чернокож. Говори се, че с интерес към ролята е звездата от „Крийд“ и „Черната пантера“ Майкъл Би Джордан, който би могъл да сложи легендарното наметало в бъдеще.

Това няма да е нещо ново в света на DC, защото там действително има чернокожи версии на Супермен.

Със сигурност в момента има различни предположения за бъдещето на франчайза. Warner Bros. и DC са наясно, че това е един от най-важните им супергерои, тъй че се надяваме, че те ще вземат добро решение за бъдещето му.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.