Soundtrack.bg

Довиждане, семейство Симпсън?

Култовата анимация „Семейство Симпсън“ приключва?

Една от най-успешните анимации в историята на телевизията „Семейство Симпсън“ е съвсем близо до своя край. Това поне разкри композиторът на шоуто Дани Елфман, с което той причини сериозна тъга сред феновете на култовото жълтеникаво семейство от градчето Спрингфийлд.

Наскоро „Семейство Симпсън“ стартира своя 31-и сезон, а говорейки пред издание Joe, Дани Елфман заяви, че това може би ще бъде последният сезон на сериала.

„Според това, което чух, шоуто приключва. Не мога да го кажа, сякаш е факт, но доколкото знам, това е последният му сезон“, заяви Елфман.

Говорейки за завета на „Семейство Симпсън“, композиторът заяви: „Всичко, което мога да кажа е, че съм изумен, че шоуто просъществува толкова дълго. Когато озвучавах „Семейство Симпсън“, написах всичката тази побъркана музика, като очаквах, че никой няма да я чуе. Просто не смятах, че този сериал има какъвто и да е шанс“.

Нужно е да посочим, че казаното от Дани Елфман не изглежда толкова далеч от логиката. Рейтингът на „Семейство Симпсън“ става все по-нисък, поради което не би било чак толкова изненадващо сериалът да приключи.

Изследване на Broadband Choices изследва конкретните моменти, в които някои от най-успешните сериали са започнали да губят осезаемо своя рейтинг. При „Семейство Симпсън“ това е деветият сезон на шоуто, излъчен през 1997 година.

В момента „Семейство Симпсън“ е наличен в каталога на новата стрийминг услуга Disney+, която обаче все още не е стигнала до нашите географски ширини.

„Семейство Симпсън“ е създаден от Мат Грьонинг през 1989 година, превръщаки се в една от най-култовите ТВ продукции на всички времена. В момента сериалът е рекордьор като най-продължителен американски ситком както по брой на сезоните, така и по брой на епизодите.

„Семейство Симпсън“ е подновен и за 32-и сезон, като предстои да видим, доколко думите на композитора Дани Елфман ще се окажат верни. На някои ще им бъде тъжно, докато много други вероятно биха били на мнение, че решението е напълно навременно.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.