Soundtrack.bg

Джон Туртуро също се присъедини към новия „Батман“

Актьорът Джон Туртуро вече е част от новия филм за Батман на режисьора Мат Рийвс.

Актьорският състав на новия филм за Батман продължава да се увеличава. Последното попълнение към него е ветеранът Джон Туртуро, когото мнозина от нас познават с култовата му роля в „Големият Лебовски“ на братята Коен.

Новият филм за Тъмния рицар ще носи името The Batman, а негов режисьор ще бъде Мат Рийвс. Именно той обяви новината в Twitter, публикувайки GIF на Туртуро от ролята му в „Големият Лебовски“.

В The Batman Джон Туртуро ще изиграе ролята на Кармин Фалконе – един от най-влиятелните и опасни мафиотски босове в Готъм. В комиксите той е сред враговете на Батман, но същевременно е и един от дългогодишните приятели на фамилията Уейн. В „Батман в началото“ ролята бе изиграна от Том Уилкинсън, докато в сериала „Готъм“ тя бе поверена на Джон Домън.

Така актьорският състав на лентата става все по-пълен. Както знаем, Робърт Патинсън ще наследи Бен Афлек в ролята на Брус Уейн, докато Колин Фарел ще бъде Пингвина. Пол Дейно бе избран за ролята на Гатанката, а Зоуи Кравиц ще бъде Жената котка. Междувременно Джефри Райт ще изиграе комисар Джим Гордън, а Анди Съркис ще бъде най-довереният човек на Батман – Алфред.

Пол Дейно ще бъде Гатанката в новия филм за Батман

The Batman на Мат Рийвс се очаква на голям екран през лятото на 2021 година. Актьорският състав определено прави ярко впечатление, въпреки че доста фенове не одобряват избора на Робърт Патинсън в главната роля. И до днес той търпи подигравки заради участието си в сладникавия „Здрач“, но същевременно трябва да напомним, че това бе доста отдавна.

Колкото до Джон Туртуро, в момента той участва в минисериала The Name of the Rose по Умберто Еко, а освен това работи и по спинофа на „Големият Лебовски“, който ще се казва The Jesus Rolls.