Soundtrack.bg

Даниел Крейг потвърди, че се оттегля като Джеймс Бонд

No Time to Die ще бъде последният филм за Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Британският актьор Даниел Крейг потвърди, че предстоящият No Time to Die ще бъде последният му филм в ролята на Джеймс Бонд. Дълго време се говореше, че Крейг ще се оттегли като агент 007 след предстоящата лента. Сега самият той потвърди това.

Харизматичният британец гостува в шоуто на Стивън Колбърт, като водещият му зададе директно въпроса, дали No Time to Day е последният му филм като 007. Крейг не посвени нито за секунда, отговаряйки положително. По всичко изглежда, че това вече не е тайна, след като Даниел Крейг видимо няма притеснения да говори публично по въпроса.

Даниел Крейг дебютира като Джеймс Бонд през 2006 година, когато участва в Casino Royale. Впоследствие той се снима в още три ленти от франчайза – Quantum of Solace, Skyfall и Spectre.

Даниел Крейг напуска семейството на Джеймс Бонд, но той далеч не може да се оплаче от липса на ангажименти. Той ще участва в ТВ адаптацията на романа Purity на Джонатан Франзен, а също така ще го видим и във филма The Creed of Violence на режисьора Тод Фийлд.

No Time to Die ще дебютира на кино екраните в началото на месец април 2020 година. Режисьор на лентата е Кари Фукунага, а освен Даниел Крейг, участие в продукцията имат още Рами Малек, Наоми Харис, Джефри Райт, Бен Уишоу и други.

Разбира се, големият въпрос сега остава кой ще бъде наследникът на Даниел Крейг като 007?

Тук все още няма нищо потвърдено официално, но теории не липсват. Смята се, че един от големите фаворити за ролята е Ричард Мадън, когото познаваме от успешни сериали като „Игра на тронове“ и „Бодигард“. От време на време се споменават още имената на Том Хидълстън, Идрис Елба и други.

Според една от по-смелите теории, следващият Бонд ще бъде жена. Това би могла да бъде Лашана Линч, за която се смята, че ще поеме щафетата още в предстоящия No Time to Die.