Soundtrack.bg

Вижте трейлър на новия спиноф на „Живите мъртви“

The Walking Dead: World Beyond е вторият спиноф сериал от вселената на „Живите мъртви“.

„Живите мъртви“ ще приключи след своя 12-и сезон, но вселената на шоуто продължава да се разраства. Доказателство за това е фактът, че през пролетта ще можем да гледаме World Beyond – втори спиноф на успешния сериал на AMC.

Първият спиноф носи името Fear the Walking Dead, като вече има пет излъчени сезона от него. World Beyond обаче ще бъде различен, тъй като действието в него се развива десет години след началото на зомби апокалипсиса. Освен това, главните герои в него ще бъдат предимно на тийнейджърска възраст.

След като първо представиха новия сериал по време на Comic Con, сега AMC ни предлагат и кратък 30-секунден трейлър на продукцията. Вижте го:

Новият сериал ще ни разкаже за млади момчета и момичета, които се налага да растат по време на настъпилия на планетата зомби апокалипсис. Те живеят в относителна сигурност, но един ден решават, че искат да напуснат своето убежище и да изследват света навън. А както добре знаем, светът навън никога не е бил по-опасен и жесток.

В края на трейлъра обаче виждаме мистериозна дама, която явно е лидер на някакъв тип организация, за която все още не знаем нищо. Върху палтото ѝ виждаме символ, който най-вероятно е на въпросната организация. Предполагаме, че тези хора ще са основните антагонисти в шоуто. Както вече добре знаем, в „Живите мъртви“ хората са далеч по-опасни от зомбитата.

Освен новия спиноф World Beyond, очакваме и първият от три планирани игрални филма, главното действащо лице в които ще бъде Рик Граймс. Както е известно, Андрю Линкълн напусна сериала в разгара на девети сезон, но историята на Рик Граймс няма да приключи дотук. Това обаче се случи с комиксите, върху които е базиран сериалът, дело на Робърт Къркман. През тази година той сложи техния край, а 193-ият брой се оказа последен.