Soundtrack.bg

Ето как изглежда зловещият сериал на М. Найт Шаямалан за Apple (ВИДЕО)

Вече можем да видим трейлър на шоуто Servant на М. Найт Шаямалан за AppleTV+.

Стрийминг платформата на Apple вече работи, макар и все още със сравнително скромен брой продукции, които можем да гледаме. На 28 ноември обаче в Apple TV+ ще дебютира сериалът Servant, създаден от известния режисьор и автор на енигматични филми М. Найт Шаямалан.

Преди да продължим напред, предлагаме ви да видите трейлър на шоуто, за да добиете представа за това, което очакваме:

Цялостната атмосфера на Servant определено напомня за досегашната работа на М. Найт Шаямалан, който не изневерява на себе си.

Сюжетът на продукцията разказва за млада двойка, живееща във Филаделфия, която наема бавачка за своето бебе. Дотук всичко изглежда нормално. Необичайното обаче е, че бебето на младия мъж и жена (Лаурен Амброуз и Тоби Кибъл) всъщност е починало на едва 13 седмици, а потънала в мъка и скръб, почернената майка буквално го е сменила с плашещо реалистична кукла. Скоро обаче всички ще разберем, че двамата родители са позволили на мистериозна сила да прекрачи прага на дома им. В трейлъра виждаме и актьора от „Хари Потър“ Рупърт Гринт, който също участва в шоуто. Найджъл Тайгър Фрий от „Игра на тронове“ също е част от актьорския каст.

За М. Найт Шаямалан това е завръщане към телевизията. През 2015 и 2016 година той стоеше зад мистерията Wayward Pines на Fox. През тази година неговият филм „Стъкления“ бе очакван с повишен интерес, но критиците не го харесаха. Дейвид Ърлих от IndieWire дори го нарече „най-разочароващия филм“ в кариерата на режисьора. При Шаямалан обаче винаги го е имало този риск – понякога той създава чудесни неща, но понякога недотам.

В каталога на Apple TV+ вече можем да намерим сериали като The Morning Show, See, For All Mankind и Dickinson. Засега обаче стартът на стрийминг платформата трудно може да се нарече впечатляващ, но нищо чудно услугата да придобие скорост с повече и по-разнообразно съдържание в бъдеще.