Soundtrack.bg

Колин Фарел преговаря за ролята на Пингвина в The Batman

Колин Фарел може да стане част от следващия филм за Батман.

Колин Фарел е близо до това да стане част от следващия филм за Батман, който ще носи името The Batman и ще бъде режисиран от Мат Рийвс. В момента ирландският актьор води преговори с Warner Bros. за участието си във филма, който се очаква на кино екран през 2021 година. Както знаем, Робърт Патинсън ще влезе в ролята на Тъмния рицар, докато имена като Зоуи Кравиц, Пол Дейно и Джефри Райт също ще вземат участие.

Deadline съобщава, че Фарел е набелязан за ролята на Пингвина – един от най-известните злодеи и врагове на Батман в мрачния Готъм Сити. Сигурно помните, че през 1992 година тази роля бе изиграна от Дани ДеВито в лентата „Батман се завръща“ на режисьора Тим Бъртън.

Ако се стигне до ангажирането на Колин Фарел, то ирландецът ще се завърне в света на комиксовите филми за първи път след 2003 година. Тогава той изигра Bullseye във филмовата адаптация на Деърдевил.

Това обаче не е всичко. Смята се, че преговори за участие в The Batman води и режисьорът и актьор Анди Съркис, който може да влезе в ролята на Алфред – верният иконом, отгледал Брус Уейн след убийството на родителите му. В миналото тази роля е била получавана от имена като Майкъл Гъф, Майкъл Кейн и Джереми Айрънс, тъй че Съркис определено би попаднал в отлична компания. Британецът има актьорско участие и във филмите на големия конкурент на DC – Marvel, но това явно не го притеснява в случая. Междувременно се знае, че той ще бъде и режисьор на продължението на „Венъм“ с Том Харди.

Както вече знаем, Зоуи Кравиц ще изиграе ролята на Жената котка, докато Пол Дейно ще играе Гатанката. Актьорът от „Западен свят“ Джефри Райт ще влезе в ролята на Комисар Джим Гордън.

Премиерата на The Batman е насрочена за 25 юни 2021 година.