Soundtrack.bg

Следващият албум на Ози Озбърн излиза през януари

Метъл легендата Ози Озбърн издава следващия си солов албум в началото на новата година.

Легендарният фронтмен на Black Sabbath Ози Озбърн ще издаде следващия си солов албум в началото на 2020 година. Това бе потвърдено от неговата съпруга Шарън Озбърн.

Г-жа Озбърн даде интервю пред SiriusXM, споделяйки подробности за плановете на своя именит съпруг. Тя потвърди, че Ози се възстановява от здравословните си проблеми и вече е завършил работата си по следващия си солов проект. Както е известно, през тази година британският музикант претърпя тежка пневмония, а освен това и падна лошо в дома си, получавайки сериозни наранявания, довели до операция. Говорейки за преживяванията си, Ози бе описал всичко това като „агония, каквато никога не е изпитвал в живота си“.

Всичко това обаче е зад гърба му, като той отново мисли единствено за музика, потвърди Шарън Озбърн.

„Той преживя много, много тежък инцидент през тази година, но вече се оправя. Току-що завърши албума си, който предстои да излезе през януари“, сподели тя.

Възстановявайки се здравословно, Ози Озбърн започна да записва активно музика, връщайки се в ритъм.

През август британецът сподели в интервю, че вече има идеи за девет нови песни, които явно вече е успял и да запише. Последният засега солов албум на Ози се казваше Scream и излезе преди девет години.

Една от музикалните изненади на годината несъмнено бе участието на Ози Озбърн в новия албум на рапъра Post Malone. Оказа се, че фронтменът на Black Sabbath дори не е знаел кой е Post Malone, преди да участва в едно от парчетата му. Колаборацията им обаче определено се получи приятна, тъй че можем да наречем този експеримент успешен.

Шарън Озбърн сподели, че нейният съпруг е бил развълнуван от идеята да участва в песен с представители на новото поколение като Post Malone и Travis Scott.

„Той е много развълнуван относно дуета си с Post Malone и Travis Scott. Песента се представя страхотно. В момента тя е в Топ 40 на радиото, като всяка седмица се изкачва нагоре“, сподели Шарън.