Soundtrack.bg

The Last of Us II бе отложена за месец май 2020 г.

Дългоочакваната The Last of Us II бе отложена за месец май, потвърдиха от Naughty Dog.

Продължението на The Last of Us е една от най-очакваните игри за следващата година, но ще трябва да почакаме малко повече, преди да можем да й се насладим. Първоначално заглавието бе планирано за месец февруари, но от студиото Naughty Dog потвърдиха, че премиерата му ще се състои през месец май 2020 година.

Режисьорът на играта Нийл Дръкман призна, че той и останалите разработчици на играта имат нужда от повече време, да я оформят до съвършенството, с което могат да се похвалят заглавията на Naughty Dog.

„През последните няколко седмици, докато затваряхме различни секции от играта, осъзнахме че просто не разполагаме с достатъчно време, за да я представим с нивото на съвършенство, което бихме нарекли качество с марката Naughty Dog“, цитиран бе Дръкман, който продължи: „В този момент бяхме изправени пред две опции – да компрометираме някои части от играта или да си осигурим още време. Избрахме второто, като тази нова дата за премиерата ни позволява да завършим всичко на ниво, което ни задоволява, намаляйки и стреса в екипа ни“.

Режисьорът на The Last of Us II продължи: „Докато сме облекчени, че няма да изневерим на визията си, също така сме разочаровани, че не успяхме да избегнем тази ситуация. Мразим да разочароваме феновете си и съжаляваме за това“.

„Надяваме да разберете, че това допълнително време означава, че The Last of Us II ще бъде на нивото на нашата амбиция и отдаденост на най-високото възможно качество. Благодарим ви за вашето търпение и продължаваща подкрепа. През май най-сетне ще можете да се присъедините към Ели в The Last of Us II“.

В продължението на The Last of Us Ели ще бъде вече на 19 години. Тя ще тръгне на дълъг път на отмъщение, к0йто ще я постави на ръба на възможностите й. Последният трейлър на играта ни показа, че Джоуъл отново ще бъде до нея, поне в някакъв етап от играта.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.