Soundtrack.bg

Вече официално: The Last of Us 2 излиза през февруари

Sony и Naughty Dog обявиха датата за излизане на PlayStation ексклузива The Last of Us 2.

Една от най-очакваните видео игри в света The Last of Us 2 ще излезе на пазара на 21 февруари 2020 година. Това обявиха преди броени часове от Sony по време на поредната презентация State of Play. Играта ще бъде ексклузив за PlayStation и е разработена от едно най-добрите студиа на планетата – Naughty Dog.

През 2017 година Sony ни зарадваха с първи трейлър на продължението на The Last of Us, а през миналата година успяхме да видим и първи геймплей кадри от играта, които изглеждаха наистина добре. От началото на тази година Sony и Naughty Dog бяха изключително тихи, що се отнася до заглавието, но сега картинката се променя драстично, защото най-сетне имаме конкретна дата за премиерата на играта.

За радост на феновете, премиерната дата на The Last of Us 2 бе обявена и със съпътстващ я, чисто нов трейлър, който можете да видите сега:

Разбира се, най-емоционалният момент от трейлъра определено е неговият финал и появата на Джоъл. До този момент присъствието му в играта бе пазено в тайна, като феновете дори дискутираха помежду си, дали той изобщо е жив. Виждаме обаче, че Джоъл отново е тук, този път за да помогне на Ели в тежка и опасна мисия, която й предстои.

Виждаме, че основната заплаха във вселената на The Last of Us 2 остават хората, а не толкова уродливите същества, в които са се превърнали по-голяма част от човечеството. Научаваме, че Ели се изправя срещу голяма и опасна група, макар и да я съветват в обратното. От първата част на The Last of Us обаче знаем, че страхът определено не е сред чувствата, които присъстват в нейното съзнание.

Е, няма спор – излизането на The Last of Us 2 ще бъде събитие за всички фенове на PlayStation. Ние пък нямаме съмнения, че талантливите хора от Naughty Dog отново са успели да създадат един истински гейминг шедьовър.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.