Soundtrack.bg

Сериал, създаден от М. Найт Шаямалан, пристига в Apple TV+

Стрийминг платформата на Apple си осигури сериал, създаден от М. Найт Шаямалан.

Няма спор, че М. Найт Шаямалан определено е повече от интересен творец. Роденият в Индия режисьор винаги се е опитвал да създава по-различни филми, макар и често критиците да не са ги оценявали високо. Е, да – не винаги се получава, но адмирираме неговото желание да бяга от стандарното и обичайното.

Сериал, създаден именно от М. Найт Шаямалан, ще бъде част от каталога на стрийминг платформата на Apple – Apple TV+. Услугата все още не е пусната в действие, но започваме да придобиваме все повече информация за нейното съдържание.

Сериалът, създаден от Шаямалан, носи името Servant. Той разказва за двойка, която тъжи по бебето, което е загубила. Услугата Apple TV+ ще бъде пусната в действие на 1 ноември, а премиерата на Servant е насрочена за 28 ноември.

Участие в сериала взимат имена като Лаурен Амброуз, Тоби Кебъл, Нил Тайгър Фрий и Рупърт Гринт. Тийзърът, който виждате по-горе, бе показан от Apple по време на Comic Con в Ню Йорк, но не можем да кажем, че разкрива кой знае колко.

Servant разказва историята на двамата влюбени от Филаделфия Дороти и Шон Търнър. Те се опитват отново да стъпят на краката си, след като губят бебето си. Като част от своята терапия, Дороти и Шон взимат в дома си реалистично изглеждаща кукла. Дороти дотам се привързва към куклата, че наема странна бавачка, която да се грижи за нея. Сериалът е определян като психологически трилър, а познавайки работата на М. Найт Шаямалан, определено следва да очакваме интересни неща по отношение на сюжета.

М. Найт Шаямалан е създател на добре познати трилъри като „Шесто чувство“, „Неуязвимият“, „Следите“, „Селото“, „Жената от водата“ и други.

Иначе услугата Apple TV+ ще бъде на цена от 4.99 долара на месец, а повече за нея и съдържанието й можете да разгледате тук.